Добре дошли! Ние изграждаме решения по мярка!

Нашата мисия

Ние не продаваме конфекция, вярваме че готовите кол-център решения не могат да паснат на нуждите на клиентите и просто не са им „по мярка”. Заедно с клиента адаптираме технологиите точно по неговите нужди, защото никой друг не познава бизнеса си и нуждите си както самия клиент. Нашите разработчици прекарват десетки часове в доработване и дописване на финалния продукт, така че той да е точно скроен за нуждите на клиента. Напълно сме наясно, че всеки един детайл в архитектурата, изработването и имплементирането на едно кол-център решение ще оказва влияние върху процеса на работа, ще помага да се спестят много време, нерви и пари на нашите клиенти.

кои сме ние


Качество на работа

Един от най-важните аспекти в нашата работа е качеството. Нашето виждане е, че по този начин гарантираме дългосрочни партньорства с нашите клиенти, освобождаваме ресурси за иновационни подобрения, както и осигуряваме разтеж.

Решения по вашия джоб

Всичко, което предлагаме е така или иначе скроено по Вашата мярка. Бюджета е изцяло под Ваш контрол!


Решения точно на време

Сроковете на изпълнение са едно от основните неща, на които държим в нашия бизнес. Времената за реакция са гарантирани чрез 100% SLA.

Пълна отдаденост на клиента

Ние се грижим дрехата да е винаги изпрана, изгладена и все така по ваш размер (ще ви осигурим 24/7 поддръжка, ще направим нови доработки, така че системата да отговаря на променящите се ви нужди).